Endert Multimedia en Communicatie

voor beeldige multimedia

Nieuwe klantvideo: Het Graefse bos

Voor projectontwikkelaar en makelaars heb ik samen met Willem Janssen van Het Waare Huis en Nienke van Gogh van AMB Makelaars uit Vught een korte impressie gemaakt voor het project “Het Graefse Bos”. Doel hiervan was om in beeld te brengen hoe het project in de omgeving van Rosmalen ligt. Hiervoor kon ik mijn nieuwe DJI Pocket 2 camera (met microfoon) inzetten om zo snel in 4K beelden te schieten van de beide makelaars die het verhaal vertelden.

Via deze link is de video onderaan de pagina te zien: https://graefsebos.nl/omgeving . Ook zeker leuk is dat deze video als reclamefilmpje op de DTV lokale televisie heeft gedraaid. Toch een mooi resultaat.

Eindleader met link naar de projectwebsite

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Endert Multimedia en Communicatie

Thema door Anders Norén