Endert Multimedia en Communicatie

voor beeldige multimedia

Nieuwe klantvideo: Van roze kasteel naar kasteel steenenburg

Samen met StudioRetouched uit Vlijmen heb ik een videoproject afgerond. Centraal stonden de werkzaamheden aan het oude “Roze Kasteel” in het Land van Ooit in de gemeente Heusden. Het werd omgebouwd naar een compleet gerenoveerd en vernieuwd Kasteel Steenenburg. Hier is door een groot aantal aannemers 3 jaar lang aan gewerkt. Studioretouched heeft hiervan elk jaar dronebeelden gemaakt. Samen met hem hebben we de beelden verwerkt tot een overzichtsfilm die te zien is op Facebook:

Onderstaande schermafdruk geeft in 1 tijdlijn de verschillende beelden weer in video-editor Final Cut Pro X, mijn werkpaard voor bewerken van video.

BTS Edit Ooit

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Endert Multimedia en Communicatie

Thema door Anders Norén