Endert Multimedia en Communicatie

voor beeldige multimedia

Swim to Fight cancer 073

Op 15 september 2019 was er de SwimtoFightCancer 073 in ‘s-Hertogenbosch. Omdat ik dit goede doel een wam hart toedraag wilde ik, nu het in mijn eigen stad was, graag zelf een impressie van maken vanaf de kant. Ik heb een filmpje gemaakt terwijl ik ook foto’s gemaakt heb (zie onder de Youtube film). Ik heb gefilmd met de Canon 80D en in 4K met de iPhone XR en FilmicPro. Bewerkt in Final Cut Pro X.

Swimtofightcancer 073 impressie

De foto’s zijn van de deelnemers die zich klaar maakten of tijdens het zwemmen gemaakt. Daarnaast veel indrukken van ouders of betrokken die soms met een dubbel gevoel langs de kant hun zwemmers stonden aan te moedigen! Klik door voor een grotere foto in mijn album op Flickr.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Endert Multimedia en Communicatie

Thema door Anders Norén