Endert Multimedia en Communicatie

voor beeldige multimedia

Een dag op Wittering.nl

Eind 2016 werd Endert Multimedia & Communicatie gevraagd of we in beeld konden brengen wat het voor zowel de kinderen, personeel als ouders nou betekent om een dag te zien wat er voor, tijdens en na-schooltijd allemaal komt kijken bij onderwijs op Wittering.nl in Rosmalen.

In overeenstemming met het schoolteam ben ik een volledige werkdag “ondergedoken” en ben meegelopen met een camera om vast te leggen wat die dag gebeurde. Dit is natuurlijk een momentopname, maar zowel het team als ouders waren erg tevreden over het resultaat en zorgde voor veel eye-openers. Inmiddels wordt deze film door de school via hun eigen website aangeroepen en nog veel gebruikt als het meest recente voorbeeld van hoe de school werkt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Endert Multimedia en Communicatie

Thema door Anders Norén